Waar in Limburg juichen ze zondag het hardst voor Feyenoord?

© AD

© AD/Martijn Bekhuis

thumbnail:
thumbnail:

Feyenoord kan zondag op massale steun uit het land rekenen, als het de eerste landstitel sinds 1999 binnenhaalt. Ook in Limburg wonen de nodige supporters van de club uit Rotterdam. Maar waar in Limburg wonen de meeste seizoenkaarthouders van Feyenoord?

Redactie

In Maastricht wonen de meeste Feyenoord-supporters van Limburg. De hoofdstad van onze provincie telt 35 fans met een seizoenkaart van de club uit Rotterdam. Op gepaste afstand volgen Roermond (19), Weert (16), en Sittard (15).

Als we kijken naar het percentage voetbalsupporters dat een seizoenkaart van Feyenoord heeft ten opzichte van het totaal aantal verkochte jaarkaarten in die plaats, dan steken Kronenberg (25%) en Stevensweert (20%) erbovenuit. In beide dorpen woont overigens maar één iemand met een seizoenkaart van de Rotterdammers.

Hier zie je hoeveel Feyenoord-supporters er in jouw regio wonen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee