Boer Herman en Fleur willen samenwonen in de Provence

Boer Herman en Fleur

Boer Herman en Fleur © KRO-NCRV

Boer Herman (25) en zijn Fleur zijn zo ontzettend verliefd op elkaar dat ze denken aan samenwonen. Het Boer Zoekt Vrouw-koppel wil op termijn intrekken in een romantisch stekje in Frankrijk.

Suzanne Borgdorff

Enthousiast vertelt Herman, die tijdens de boerendatingshow transformeerde tot een sexy hipster, aan de KRO dat hij Fleur 'op den duur' naar Frankrijk ziet komen. ,,Ze komt niet bij mij en mijn ouders wonen'', benadrukt hij.Want samenwonen in zijn ouderlijk huis, waar ook zijn zusje Meike woont, lijkt het stel niets. ,, Dat moet gewoon niet. Dan in een ander huis. We kijken daarom naar de mogelijkheden voor de toekomst.''Vorige maand nog stelde Herman dat hij het rustig aandoet als het gaat om samenwonen. ,,Dat zou toch veel te snel zijn na een half jaar. Maar we skypen elke avond. Slaan bijna nooit over. Al missen we dan wel heel erg dat we elkaar geen knuffel kunnen geven.’’

Merrie CrossfireMomenteel loopt Fleur stage op een school in Nederland. ,,Dan is een weekend eigenlijk te kort om heen en weer te rijden. Gelukkig heeft ze af en toe vakantie, dus dan kan het makkelijker'', laat Herman ook los. ,,Fleur kan haar bezoek hierheen goed plannen, voor mij is het makkelijker om te gaan wanneer ik kan. Tot nu toe ga ik vaker naar Nederland, maar dat komt ook door de bezoekjes voor Boer Zoekt Vrouw. In de toekomst… Dan ga ik weer eens naar Nederland en dan komt zij eens hierheen. Moet lukken.''

Fleur Verwaaij groeide op in Gassel (Noord-Brabant) tussen de Welsh-pony’s op de fokkerij van haar vader. ,,De pony’s en mijn paard staan aan huis, dus ik zie ze dagelijks'', vertelde ze daar eerder over. Grote kans dus dat Fleurs lievelingsmerrie Crossfire mee verhuist naar de Provence. Op de boerderij van Herman wonen nu twee paarden, twee pony's, een ezel, een konijn, een kip, een hond en zes poezen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee