Roermond krijgt een eigen talkshow

© Franco Gori

Roermond krijgt een talkshow over lokale en regionale actualiteiten in de nieuwe bistro Mr. Sammi in ECI. De eerste editie woensdag 17 mei (20 uur) heeft als thema ‘de moeder’.

Gertie Driessen

Presentator is schrijver en blogger Joyce Spijker. Zij ontvangt gasten die de diverse gezichten van ‘de moeder’ belichten.GastenBurgemeester Rianne Donders, empowerment coach Petra Portengen (over mannelijk en vrouwelijk leiderschap), Lei Janssens (over de moeders van de Donderberg) , fotograaf Franco Gori (Madonnafotografie) en dichter Merlijn Huntjens (moeders in de literatuur) zullen te gast zijn.'Geen zit en luistershow'Pastoor Wilson Varela verzorgt een gesproken column over het thema en er is muziek. De talkshow - nadrukkelijk geen statische zit en luistershow - is een initiatief van ECI-directeur Joery Wilbers en directeur Jeanine Deckers van Bibliorura.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee