Fortuna-fans organiseren barbecue voor spelers

Fortuna-coach Oliseh omhelst Smeets.

Fortuna-coach Oliseh omhelst Smeets.© Pro Shots

Fortuna zal dit seizoen eindigen op plek 16, 17 of 18. Winnen of verliezen van FC Volendam vrijdagavond (20 uur)? Het doet er eigenlijk niet meer toe.

Emil Visser

Op het plein voor de hoofdingang van het Fortuna-stadion wordt sowieso een feestje gevierd door de supporters van de geel-groene club, zowel voor als na de wedstrijd. De spelersgroep, staf en clubeigenaar Isitan Gün hebben ook een uitnodiging ontvangen.Goed gevoelEen barbecue voor en een afterparty na de wedstrijd moet de selectie van Sunday Oliseh met een goed gevoel de zomer insturen. De Fortuna-trainer heeft al aangegeven dat hij uitkijkt naar de party. Op het veld zal hij het in ieder geval, moeten doen zonder Victor Saba. Hij heeft enkele pijntjes. Jorrit Smeets is er weer bij nadat hij enkele weken kampte met koorts.

Vermoedelijke opstelling: Santos, Braun, Schuurs, De Regt, Ospitalieri, Briels, Vlijter, Hadzhiev, Bassan, Stokkers, Dianessy.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee