MVV-trainer Elsen: ‘Met een goed gevoel de play-offs ingaan’

© De Limburger/Ermindo Armino

Vrijdagavond speelt MVV tegen RKC en misschien zijn de Waalwijkers maandag opnieuw de tegenstander. Het kan allemaal in de Nederlandse eerste divisie.

Emil Visser

Er zijn drie scenario’s denkbaar hoe het seizoen verder gaat voor MVV. Ook in de eerste ronde spelen tegen Helmond Sport is mogelijk.Strategisch verliezenEen halve finale in de play-offs tegen het sterke Cambuur Leeuwarden is een ander scenario en lijkt ongewenst. Bij een nederlaag ontloopt MVV de sterke Friezen. De Maastrichtenaren zouden daarom weleens strategisch kunnen verliezen tegen RKC Waalwijk, maar trainer Ron Elsen is daar niet mee bezig.Geblesseerd"We moeten de competitie goed afsluiten", is zijn doel. "We willen met een goed gevoel en met kwaliteit de play-offs in gaan." De vraag is of Kelechi Nwakali ingezet kan worden. Hij is nog niet helemaal fit (liesblessure), maar trainde wel weer mee. Shermar Martina en Hawbir Moustafa zijn geblesseerd.Vermoedelijke opstelling: Geens, Ciranni, Kuipers, Pereira, Labylle, Ippel, Nys, Güvenc, Schroijen, Pedro, N’Koyi

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee