Jongetje in tranen na ontploffing vuurwerkbom in stadion

© Screenshot Foxsports

Het duel in de Jupiler League tussen FC Den Bosch en FC Dordrecht is vanavond na ongeveer een half uur stilgelegd. De harde kern van de thuisploeg ging ondanks waarschuwingen door met het gooien van vuurwerk.

Redactie

Een ballenjongen moest zelfs met betraande ogen en suizende oren een veilig heenkomen zoeken nadat een vuurwerkbom vlak bij hem tot ontploffing was gekomen.PiepSittardenaar Romero Regales van FC Den Bosch ontfermde zich over de knaap.De clubarts van Den Bosch heeft de ballenjongen onderzocht. Hij zal waarschijnlijk twee tot drie dagen last hebben van een piep in zijn oren.

Voor arbiter Siemen Mulder was dat pijnlijke incident de aanleiding om de wedstrijd te onderbreken. De Brabantse aanhang bleef echter in de weer met vuurwerk. Daarop besloot de scheidsrechter beide teams naar de kleedkamer te sturen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee