Ongeval met twee auto's op A2 bij Nederweert

© Nederweert24

In de nacht van zondag op maandag is in alle vroegte een ongeval gebeurd met twee auto's op de A2 bij Nederweert. Niemand raakte gewond.

Redactie

Het ongeval gebeurde even na middernacht bij afrit Restaurant De Wildenberg, net voor afslag Weert-Noord in zuidelijke richting.EnkelTwee ambulances kwamen ter plaatse, maar na controle van de inzittenden bleek dat niemand mee naar het ziekenhuis hoefde. Volgens Nederweert24 had een van de betrokkenen last van haar enkel na een val tijdens het uitstappen. BrokstukkenDe politie heeft even de snelweg afgesloten en het verkeer omgeleid via de afrit naar restaurant De WIldenberg omdat de A2 bezaaid lag met brokstukken. Na het schoonvegen van de weg en het afslepen van de auto's werd de A2 weer vrijgegeven. De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee