Politie legt link tussen lijk in Duits bos en verdwenen Nederlandse taxichauffeur

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie.© iStock

De overleden man die afgelopen weekend in een Duits bos net over de grens bij Susteren werd gevonden, kwam uit Nederland.

De Redactie

Het gaat volgens de politie vrijwel zeker om een taxichauffeur van begin 20.Lege taxiDe politie vermoedt een verband tussen een lege taxi die zondag op de A12 bij het Zuid-Hollandse Zevenhuizen werd gevonden. Daarin werden bloedsporen aangetroffen. In de omgeving van de taxi trof de politie een 45-jarige man aan. Hij is aangehouden in verband met mogelijke betrokkenheid bij de dood van de gevonden man.Lees ook: Limburgse wandelaars vinden lijk in bosHet spoor van het onderzoek leidt ook naar Spaubeek. Daar werd op straat bloed gevonden dat mogelijk met deze zaak te maken heeft. De politie onderzoekt nu welke route de taxi precies heeft afgelegd.

WandelingHet lichaam van de taxichauffeur werd afgelopen zondag in het bos bij Schalbruch gevonden door twee Limburgers die er een wandeling maakten met hun hond. Sectie heeft inmiddels uitgewezen dat de man op gewelddadige wijze om het leven is gebracht. Hij werd twaalf keer gestoken; acht keer in de borst en vier keer in de rug. Bij een van die messteken werd zijn long geperforeerd.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee