Vlees achtergelaten op Brunssummerheide: hond ernstig ziek

© De Limburger

© Facebook

thumbnail:
thumbnail:

Een hond is maandag ernstig ziek geworden nadat hij op de Brunssummerheide een vervuild stuk vlees had gegeten. De Hoensbroekse eigenaar van de hond meldt op Facebook dat er meerdere stukken vlees in het natuurgebied zijn achtergelaten.

Redactie

De Amerikaanse Stafford werd volgens hem eerst hyperactief en nu is hij totaal versuft. Volgens de eigenaar zit er "bijna geen leven meer in." Zijn echtgenote had de hond aangelijnd toen ze maandagochtend op de Heide ging hardlopen. Opeens zag ze het dier met een stuk vlees in de mond. "En dat heeft ze toen meteen weggehaald."

Melding bij politieDe hondeneigenaar, die niet met zijn naam genoemd wil worden, heeft inmiddels bij de politie melding gemaakt van het voorval. Op de Brunssummerheide werd immers door zijn vrouw ook nog op andere plek een stuk vlees aangetroffen. "De politie heeft me gevraagd naar een straatnaam. Maar die kon ik natuurlijk niet geven."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee