VVV naar Barcelona als feestelijke afsluiting seizoen

De VVV'ers op het bordes van het stadhuis.

De VVV'ers op het bordes van het stadhuis.© ANP/Marcel van Hoorn

De selectie en technische staf van VVV bezoeken in het weekeinde van 20 en 21 mei het laatste thuisduel van FC Barcelona in de Primera Division tegen Eibar. De trip is bedoeld als feestelijke afsluiting van het seizoen 2016/2017 waarin de Venlose club het kampioenschap in de eerste divisie heeft gepakt.

Redactie

Volgens directeur Marco Bogers moet de exacte speeldag van het duel nog bepaald worden, omdat Barca met Real Madrid nog is verwikkeld in de strijd om het kampioenschap.

VVV speelt deze maand nog twee oefenwedstrijden. Woensdagavond in Haelen tegen het jubilerende RKVV Haelen dat het negentigjarig jubileum viert. Het duel tegen de derdeklasser start om 19 uur op sportpark Houtrust.

Op woensdag 17 mei treedt VVV op sportpark Bakenbos tegen SC Irene aan ter gelegenheid van het kampioenschap van de Tegelse club en de promotie naar de tweede klasse. Aftrap 19.30 uur.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee