OG3NE nog hoger in lijst bookmakers

© ANP

OG3NE blijft het goed doen bij de bookmakers. De Nederlandse inzending voor het Eurovisiesongfestival staat er vandaag weer een beetje beter voor met de achtste plaats, zo blijkt uit een gemiddelde notering van de diverse wedkantoren.

Redactie

De bookmakers lijken er zeker van te zijn dat Lisa, Amy en Shelley de finale gaan halen. In de tussenstand voor de tweede halve finale staat OG3NE op de vijfde plek. Dat is meer dan genoeg voor een finaleplaats. De eerste tien landen gaan door naar de eindstrijd van zaterdag.

Goede sierSinds de zussen in Kiev zijn, maakt OG3NE goede sier bij de internationale pers en de wedkantoren. In de afgelopen maanden werd Lights and Shadows maar net een plek in de top twintig toegedicht maar na de eerste repetities gaat het nummer in vliegende vaart richting de favorieten.

FavorietDe bookmakers denken nog altijd dat Italië er met de winst vandoor gaat. Zanger Francesco Gabbani is al sinds half februari favoriet. Ook Portugal, Zweden en Bulgarije scoren goed.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee