FlixBus gaat ook vanuit Heerlen rijden

Print
FlixBus gaat ook vanuit Heerlen rijden

Afbeelding: De Limburger/Loraine Bodewes

Busbedrijf FlixBus gaat ook vanuit Heerlen naar verschillende locaties rijden.

Binnen Nederland gaat het om Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Amsterdam en luchthaven Schiphol. Buiten Nederland om Keulen, Bonn, Koblenz, Karlsruhe, Stuttgart, Ulm, Augsburg en München. 

Netwerk
Het FlixBus-netwerk telt meer dan 1000 bestemmingen in 22 landen. Venlo werd in april de derde opstapplaats in Limburg. Bovendien werd het aantal bestemmingen vanuit Roermond en Maastricht uitgebreid. Die twee steden waren al eerder in het busnetwerk van de Duitse vervoerder opgenomen.

Wifi
De nieuwe bussen zijn uitgerust met gratis wifi, stopcontacten en extra beenruimte. De passagiers kunnen gratis bagage meenemen en er worden snacks en drankjes verkocht.

Passagiers
Flixbus startte in 2013 met zijn diensten. Afgelopen jaar vervoerde het bedrijf dertig miljoen passagiers, tien miljoen meer dan het jaar ervoor. Sinds 2013 stapten zestig miljoen mensen op de bus. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →