Uitstel besluit over waterskibaan Weert

Print
Uitstel besluit over waterskibaan Weert

Afbeelding: iStock

De commissie Bedrijfsvoering-Inwoners van de gemeente Weert heeft dinsdagavond besloten pas na de zomer een besluit te nemen over de waterskibaan in het IJzeren Man-gebied.

De waterskibaan wordt nu geëxploiteerd door zwembad De IJzeren Man. Bij de opening van de waterskibaan is afgesproken dat het zwembad drie jaar de tijd zou krijgen de baan kostendekkend te maken. Dat is toch nog toe niet gelukt. Alternatief is de waterskibaan te verkopen aan de Eerste Nederlandse Teleski Club (ENTC). Daarover moet voor 1 oktober een besluit genomen worden.

Besluit
De commissie Bedrijfvoering-Inwoners stelt nu voor in ieder geval een besluit hierover uit te stellen tot in september. Dan zou er meer duidelijk zijn over het verloop van het lopende seizoen en zouden de (financiele) gevolgen bekend moeten zijn. Verder stelde de commissie voor dat zwembad en ENTC zouden kijken naar de mogelijkheden om de baan samen te exploiteren. De commissie besloot dinsdagavond dat dit punt volgende week niet behandeld zou worden in de gemeenteraadsvergadering van volgende week.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →