Bekende stoffenwinkel failliet, vestigingen in Horst en Venray nog open

Print
Bekende stoffenwinkel failliet, vestigingen in Horst en Venray nog open

Drukte bij De Greef Textiel tijdens de carnaval Afbeelding: YouTube

De Greef Textiel is na tachtig jaar failliet verklaard. De bekende stoffenwinkel - die onder meer gordijnen, lappen stof en carnavalspakken verkoopt - hoopt nog een overnamekandidaat te vinden.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad

Limburg
Voorlopig blijven de winkels van het bedrijf nog open. Daarbij ook twee vestigingen in Limburg, namelijk n Horst en Venray.

"Tachtig jaar historie naar de mallemoer. De retail is veranderd. We hadden een teruglopende omzet. De emoties zijn nu te hoog om vooruit te kijken. Eerst gaan we met de curator om tafel zitten", vertelt directielid Hans de Greef aangeslagen aan de krant. 

Overname
Curator Van Oeijen is inmiddels op zoek naar een overnamekandidaat. "Ik zou haast een oproep willen doen. Het zou een drama zijn als een familiebedrijf als De Greef uit het straatbeeld moet verdwijnen."

In totaal werken er 64 mensen bij het bedrijf. 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen