Man uit Roermond overleden na val van 12 meter

Print
Man uit Roermond overleden na val van 12 meter

Afbeelding: Marcel van Dorst/ Maric Media

Moethagen-Hertenpael - Een 53-jarige man uit Roermond is donderdagmorgen van een dak van 12 meter gevallen. De man overleefde de val niet.

Het ongeval gebeurde in in het Brabantse Dongen waar de man op het dak van een afvalverwerker zonnepanelen aan het plaatsen was. 

Onderzoek
De arbeidsinspectie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de fatale val. Volgens Van den Noort, het bedrijf waar de werkzaamheden werden uitgevoerd, waren uitgebreide veiligheidsmaatregelen genomen voor het geval dat.

Geschokt
"Wij zijn diep bedroefd en geschokt", schrijft de directie van de afvalverwerker op hun Facebookpagina. "We kunnen amper geloven dat dit heeft kunnen gebeuren. Wij condoleren de nabetaanden."
 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen