Center Parcs gaat flink verbouwen in Limburg

een nieuwe VIP-bungalow op Limburgse Peel.

een nieuwe VIP-bungalow op Limburgse Peel. © Center Parcs

Center Parcs start eind dit jaar met een volledige renovatie van park Limburgse Peel in America. Het vakantiebedrijf wil de werkzaamheden voor de zomer van 2018 afronden.

Daan de Hulster

Vrijdag maakte Center Parcs bekend 14,25 miljoen euro in Limburgse Peel te steken. Parkeigenaar Accres Real Estate investeert 11 miljoen euro in de volledige renovatie van 475 huisjes, de infrastructuur en faciliteiten op het park. Center Parcs zelf draagt 3,25 miljoen bij. Het bungalowbedrijf heeft de huurovereenkomst voor het park verlengd tot eind 2029.

FaceliftBehalve de volledige renovatie van alle huisjes krijgen ook subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en winkelgebied Market Dome een facelift. Het zwembad wordt voorzien van een interactieve glijbaan met lichteffecten, een upgrade van de sauna en één nieuwe grote attractie. Waarschijnlijk een klimparcours. Deze zomer al moeten een nieuwe kinderboerderij en midgetgolfbaan op het park in America verrijzen. De renovatie van de huisjes vindt in fases plaats. Het park is alleen enkele weken voor en na Kerstmis, zoals gebruikelijk, geslotenOok andere parken vernieuwd?Volgens Center Parcs bleek uit recensies van gasten dat het park toe is aan modernisering. Het bungalowbedrijf wil de komende jaren ook de twee andere Limburgse parken (Het Meerdal in America en Heijderbos in Heijen) vernieuwen. Center Parcs kan nog niet zeggen wanneer dat daadwerkelijk gaat gebeuren.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee