Roda-fans gratis naar cruciaal duel tegen Vitesse

© Bas Quaedvlieg

Roda-supporters krijgen zondag gratis toegang tot het cruciale duel in het Geldredome tegen Vitesse.

Redactie

Tien sponsoren van de Kerkraadse club hebben gezamenlijk de tickets voor het bezoekersvak in het Arnhemse stadion opgekocht, waardoor meereizende supporters gratis naar binnen kunnen.

Bomvol uitvakBij de sponsoren overheerst het gevoel dat een bomvol uitvak van doorslaggevende betekenis kan zijn in Roda’s strijd tegen play-offs om promotie en degradatie. Een overwinning op bezoek bij bekerwinnaar volstaat voor rechtstreekse handhaving, bij een gelijkspel of verlies zijn de Kerkradenaren afhankelijk van de uitslagen bij sc Heerenveen – NEC en Go Ahead Eagles – Sparta Rotterdam.

700 kaartenEr waren al ruim 700 kaarten verkocht voor het bezoekersvak in het Gelredome, waar in totaal plaats zal zijn voor 1000 Roda-supporters. Die aanhangers hoeven nu alleen nog zelf de busreis te betalen. Supporters die al een kaart gekocht hadden, kunnen via de supportersvereniging hun geld terugkrijgen, zo meldt Roda JC. Mensen die nog geen ticket hadden gekocht en nu alsnog mee naar Arnhem willen, kunnen een mail sturen om aanspraak te maken op een gratis toegangskaart.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee