Goede generale MVV voor play-off-wedstrijden

© De Limburger/Ermindo Armino

MVV kan terugkijken op een goede generale voor de play-off-wedstrijden volgende week tegen Cambuur. De Maastrichtenaren versloegen vrijdagmiddag in eigen huis FC Eindhoven met duidelijke cijfers: 4-0.

Redactie

Luis Pedro zette MVV vlak voor rust op voorsprong. Na rust scoorde A-junior Koen Kostons twee keer en pikte ook Dyon Gijzen zijn doelpunt mee.

Morele oppepperTrainer Ron Elsen gaf alle 21 veldspelers speeltijd. De afgetekende zege in het besloten oefenduel in Maastricht was een morele oppepper voor zijn equipe, die na de winterstop slechts weinig overwinningen wist te boeken. Elsen: ,,Dit geeft vertrouwen voor komende week. Een goede overwinning. Het is lang geleden dat we van Eindhoven hebben gewonnen.”

GeschorstNa twee vrije dagen in het weekeinde gaat MVV verder met de voorbereiding op de wedstrijden tegen Cambuur, donderdag in de Geusselt en drie dagen later in Leeuwarden. De ploeg mist verdediger Nick Kuipers in die twee confrontaties. Hij is geschorst na zijn rode kaart vorige week tegen RKC.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee