Limburgse handballers genomineerd voor titel beste speler

© Istock

Drie spelers van OCI-Lions zijn genomineerd voor beste speler en doelman van het afgelopen seizoen.

Ingrid Lemmens

Joris Baart en Joao Ramos maken kans op de titel beste speler van het jaar. Samir Benghamen van Aalsmeer is de derde genomineerde. Luuk Hoiting van Lions is bij de keepers genomineerd. Hij moet het opnemen tegen Sven Hemmes van Hurry Up en Dennis Schellekens van Volendam.

GenomineerdBij de vrouwen is Dalfsen-speelster Larissa Nusser uit Born genomineerd voor beste speelster. Haar concurrenten zijn Daisy Hage van Quintus en Charris Rozemalen van VOC.

Claudia Rompen uit Mechelen van HandbaL Venlo maakt kans op de titel beste keepster van het jaar. Ze moet het opnemen tegen Yara ten Holte van Dalfsen en Martine Hoogewoud van VOC.

BekerfinalesDe prijzen worden gekozen door de coaches van de Nederlandse BENE-League en eredivisieclubs en worden uitgereikt bij de bekerfinales op Hemelvaartsdag in Almere.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee