Raadslid Jan Feller overleden

Print
Raadslid Jan Feller overleden

Afbeelding: Twitter Jos Hessels

In een hospice in Susteren is zaterdagmorgen raadslid Jan Feller overleden.

Dat heeft de gemeente Echt-Susteren bevestigd. Feller woonde in Echt en was al enige tijd ziek. Hij is 76 jaar geworden.

Derde raadslid
Jan Feller is na Jos Meeuws en Piet Reijnders al het derde raadslid in de gemeente Echt-Susteren dat in de lopende raadsperiode is overleden.

Jan Feller werd afgelopen maand nog benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau voor zijn verdiensten in de plaatselijke politiek. Feller maakte sinds de herindeling in 2003 deel uit van fractie van Lijst Samenwerking in de gemeenteraad in Echt-Susteren. Tussen 1999 en 2003 zat hij in de gemeenteraad van Echt. Hij was tot 2013 ook actief als bestuurslid van de Lokale Omroep Echt-Susteren (Loes).  

Bij het gemeentehuis hangt de vlag halfstok uit respect voor het overleden raadslid. De leden van de gemeenteraad en het college van B&W zullen hem daar maandagavond herdenken.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen