Raadslid Jan Feller overleden

Print
Raadslid Jan Feller overleden

Afbeelding: Twitter Jos Hessels

In een hospice in Susteren is zaterdagmorgen raadslid Jan Feller overleden.

Dat heeft de gemeente Echt-Susteren bevestigd. Feller woonde in Echt en was al enige tijd ziek. Hij is 76 jaar geworden.

Derde raadslid
Jan Feller is na Jos Meeuws en Piet Reijnders al het derde raadslid in de gemeente Echt-Susteren dat in de lopende raadsperiode is overleden.

Jan Feller werd afgelopen maand nog benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau voor zijn verdiensten in de plaatselijke politiek. Feller maakte sinds de herindeling in 2003 deel uit van fractie van Lijst Samenwerking in de gemeenteraad in Echt-Susteren. Tussen 1999 en 2003 zat hij in de gemeenteraad van Echt. Hij was tot 2013 ook actief als bestuurslid van de Lokale Omroep Echt-Susteren (Loes).  

Bij het gemeentehuis hangt de vlag halfstok uit respect voor het overleden raadslid. De leden van de gemeenteraad en het college van B&W zullen hem daar maandagavond herdenken.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →