Tweelingbroers Martina langer bij MVV

© Rob Oostwegel

De tweeling Shermar en Shermaine Martina speelt ook de komende twee seizoenen voor MVV. De broers, 21 jaar oud, verdedigen als sinds zij in de D1 zitten de clubkleuren van MVV.

Emil Visser

Afgelopen seizoen startten beide broers diverse keren in de basis bij MVV. Ook kwamen zij regelmatig als wisselspeler in het veld. Shermar kwam 16 keer in actie, meestal als centrale verdediger.

Tweejarig contractShermaine mocht 13 keer aantreden Twee seizoenen geleden tekenden de broers Martina hun eerste profcontract bij de Maastrichtse club, nu zetten zij hun handtekening opnieuw onder een tweejarig contract, maar dit keer met een optie voor nog een jaar.

BasisspelerMVV-trainer Ron Elsen ziet dat de Martina’s zich goed hebben ontwikkeld in de afgelopen twee jaar. “Hun uitdaging is om basisspeler te worden. Speciaal is dat zij zich als tweelingbroers aan elkaar optrekken. De één wil absoluut niet onderdoen voor de ander.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee