Chantal Janzens zwangerschapshint is marketingstunt

© ANP

Chantal Janzen blijkt niet zwanger te zijn. De suggestieve afbeelding met 'Hello baby' bleek een publiciteitsstunt voor twee nieuwe programma's op haar eigen platform.

AD/Suzanne Borgdorff

Het regende reacties op de Twitter- en instagramaccount van Chantal toen ze eerder vandaag de tekst 'HELLO BABY', in gouden ballonletters, deelde. "Gefeliciteerd met je zwangerschap" en "Heel leuk!" klonk het. Anderen dachten aan een nieuw nummer van &C of een nieuw tv-programma.

Chantal kreeg samen met haar man Marco Geerartz een zoon, James. Uit een eerdere relatie kreeg Marco Esmée, Isaa en Zion. Chantal heeft er nooit een geheim van gemaakt een groot gezin te willen.UitbreidingVorig jaar maart liet ze los over verdere gezinsuitbreiding: "Over een jaar of één, twee, hebben we een hond, een konijn óf een kind. Er kan nog van alles gebeuren. Ik ben er wel mee bezig. Wil ik dat weer of niet? Daar ben ik eerlijk gezegd nog niet uit."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee