Jerold Promes verlengt contract bij VVV

© Lé Giesen

VVV heeft het contract met centrale verdediger Jerold Promes (33) verlengd. De Amsterdammer is mondeling akkoord met de club die komend seizoen in de eredivisie speelt.

Redactie

Ook met rechtsback Moreno Rutten voert VVV gesprekken om zijn aflopende contract te verlengen.

OpokuRutten heeft het voorstel van de club in beraad. VVV hoopt ook snel met aanvaller Johnatan Opoku zaken te kunnen doen. De club wil verder met de technisch begaafde speler.

Nadat aanvallende middenvelder Vito van Crooij in november al zijn contract al verlengde, lijkt het erop dat diens broer Delano van Crooij gaat bijtekenen bij VVV. Doelman Van Crooij krijgt hoogstwaarschijnlijk forse concurrentie in de vorm van Lars Unnerstal (26). De oud-doelman van Schalke ’04 en Fortuna Düsseldorf staat op het punt te tekenen bij VVV.

AfscheidVVV neemt afscheid van de gehuurde spelers Maarten de Fockert en Joey Sleegers die terugkeren naar respectievelijk SC Heerenveen en NEC. Verder krijgen Cendrino Misidjan en Leandro Resida geen nieuw contract bij VVV. Tim Receveur verkast zoals eerder gemeld naar De Graafschap.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee