Basisschool door het lint voor Dylan Haegens

Print
Basisschool door het lint voor Dylan Haegens

Afbeelding: Mijntje Wismans

"Ik voel me alsof Sinterklaas gaat aankomen," zei de bedrijfsleidster van Jan Linders supermarkt Pey (Echt) dinsdagmiddag. Samen met klas 7b van Basisschool Patricius uit Echt wachtte ze echter op de komst van de populaire vlogger Dylan Haegens met 1,1 miljoen volgers op Youtube.

De 24-jarige jongeman uit Venray is populair onder de jongere jeugd vanwege zijn vele Top Tien-filmpjes. De niet-virtuele, dus levensechte, belangstelling in Pey viel gisteren wat tegen.

Honderd kinderen
De met winkelkarretjes en rood lint afgezette parkeerplaats bood plaats aan minstens honderd kinderen. Maar naast de dolenthousiaste klas trok die speciale kijkplaats niet meer dan achttien schoolkinderen. In de bedrijfskantine van de supermarkt had de vlogger een Meet & Greet met de leerlingen die hem gillend van de spanning verwelkomden.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →