Basisschool door het lint voor Dylan Haegens

© Mijntje Wismans

"Ik voel me alsof Sinterklaas gaat aankomen," zei de bedrijfsleidster van Jan Linders supermarkt Pey (Echt) dinsdagmiddag. Samen met klas 7b van Basisschool Patricius uit Echt wachtte ze echter op de komst van de populaire vlogger Dylan Haegens met 1,1 miljoen volgers op Youtube.

Redactie

De 24-jarige jongeman uit Venray is populair onder de jongere jeugd vanwege zijn vele Top Tien-filmpjes. De niet-virtuele, dus levensechte, belangstelling in Pey viel gisteren wat tegen.Honderd kinderenDe met winkelkarretjes en rood lint afgezette parkeerplaats bood plaats aan minstens honderd kinderen. Maar naast de dolenthousiaste klas trok die speciale kijkplaats niet meer dan achttien schoolkinderen. In de bedrijfskantine van de supermarkt had de vlogger een Meet & Greet met de leerlingen die hem gillend van de spanning verwelkomden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee