Maurice Steijn beste trainer van Jupiler League

© Joep Leenen

VVV-trainer Maurice Steijn is verkozen tot beste trainer van de Jupiler League. De Haagse oefenmeester ontving de prijs dinsdagmiddag tijdens de Gouden Stier Uitreiking in het Rabobank IJmond Stadion van Telstar.

Redactie

Maurice Steijn loodste afgelopen seizoen zijn ploeg naar de titel en daar werd hij voor beloond. Ook de selectie van Steijn ontving een Gouden Stier. Danny Post kreeg uit handen van ex-international Wim Suurbier de prijs overhandigd.SmetjeDe prijzen voor grootste talent en beste speler gingen naar Ajacieden Frenkie de Jong en Abdelhak Nouri. Steijn liet aan Fox Sports weten het jammer te vinden dat niet een van zijn spelers voor die prijzen werden genomineerd. "Op basis van onze prestaties afgelopen seizoen horen mijn spelers hier tussen te staan. Misschien het enige smetje dit jaar."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee