Voor 618 euro naar 90 festivals wereldwijd, ook als ze uitverkocht zijn

Print
Voor 618 euro naar 90 festivals wereldwijd, ook als ze uitverkocht zijn

Afbeelding: iStock

Concertorganisator Live Nation lanceert maandag het Festival Passport, een ticket dat toegang geeft tot 90 festivals die het bedrijf overal ter wereld organiseert.

Eigenaars van Festival Passport krijgen toegang tot 90 festivals wereldwijd, zelfs als het festival in kwestie uitverkocht is. Het gaat alleen om festivals die Live Nation organiseert. In ons land gaat het om Down The Rabbit Hole, Lowlands en Woo Hah. In België gaat het om Rock Werchter, Graspop, TW Classic en Werchter Boutique

Ook Duitse festivals als Rock Am Ring, Rock Am Park, Hurricane en Southside en de Britse festivals Download, Leeds, Reading, Creamfields, Latitude en Isle Of Wight doen mee aan de actie. Andere bekende festivals die toegankelijk zijn met het Festival Passport zijn Main Square (in Arras), Lollapalooza Berlin en Lollapalooza Paris.

De exacte prijs van het ticket is nog niet bekend, maar volgens de toonaangevende muziekblog Pitchfork zou het Festival Passport 799 dollar (618 euro) kosten. Het aantal tickets is beperkt.

De verkoop begint maandag via www.festivalpassport.com.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →