Hardleerse Maastrichtenaar drie keer betrapt zonder rijbewijs

Print
Hardleerse Maastrichtenaar drie keer betrapt zonder rijbewijs

Foto ter illustratie Afbeelding: Istock

Maastricht - Een man uit Maastricht heeft zijn scooter moeten inleveren, nadat de politie hem op één dag drie keer betrapte op rijden zonder rijbewijs.

Een paar weken geleden kreeg hij bij een controle al een bekeuring, toen hij zonder rijbewijs op zijn scooter rondreed. Hij kreeg destijds te horen dat toch echt zijn rijbewijs moest gaan halen. 

Agenten zette de man zaterdag opnieuw aan de kant, hij reed nog steeds zonder rijbewijs. Hij kreeg opnieuw een bekeuring en de politie benadrukte nogmaals dat dit niet kon. 

Camerabeelden
Op camerabeelden zag de politie dat de man niet veel later gewoon weer op zijn scooter rondreed. Er was op dat moment geen patrouille beschikbaar om de man aan te houden. Toen hij even later nog steeds bleek rond te rijden, werd er toch een patrouille op af gestuurd. 

De Maastrichtenaar moest zijn scoorter inleveren en moet binnenkort voorkomen. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →