OG3NE haalt hard uit naar Bløf-zanger over songfestivallied

Print
OG3NE haalt hard uit naar Bløf-zanger over songfestivallied

Afbeelding: EPA/Sergey Dolzhenko

OG3NE haalt op Twitter hard uit naar Bløf-zanger Paskal Jakobsen. De zanger van de Zeeuwse band zegt vandaag in een interview met AD het songfestivalnummer dat hij voor de meiden schreef 'veel beter' te vinden dan 'Lights & Shadows'. De drie zusjes zijn het daar echter volledig mee oneens.

De meiden reageren fel op Twitter. "Je bedoelt de poging die unaniem niet door de eerste ronde van de selectiecommissie kwam? Helaas blijft 't allemaal maar Bløf."

Veel beter
"Op verzoek heb ik dit jaar een liedje voor OG3NE geschreven, samen met een Engelstalige singer-songwrite", zegt Jakobsen maandagochtend in deze krant. "Dat is uiteindelijk niet gekozen, hoewel ik het nog steeds veel beter vind dan het lied waarmee ze nu hebben meegedaan."

De Bløf-zanger vermoedt dat de familieband reden was om te kiezen voor Lights and Shadows. "Dat was gemaakt door hun vader, begreep ik. Ik vraag me af waarom ze dan überhaupt al die andere componisten hebben gevraagd om te gaan schrijven. Blijkbaar wisten ze van tevoren wat het moest worden", aldus Paskal.

Vader Rick Vol is woest over die uitspraak. "Mededogen en inlevingsvermogen heeft plaatsgemaakt voor zelfingenomenheid." 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →