Limburgse seksdeurwaarder is opgepakt

Print
Limburgse seksdeurwaarder is opgepakt

Afbeelding: RTL Late Night

De uit Mechelen afkomstige deurwaarder, die vrouwen vermindering van de schuld aanbood in ruil voor seks, is aangehouden.

De politie is al enkele maanden bezig met een onderzoek naar de man, maar hij is nu pas opgepakt. Woensdag wordt hij voorgeleid, laat de politie weten. 

Aangiftes
Er zijn elf vrouwen die aangifte hebben gedaan tegen de deurwaarder. De aangiftes variëren van seksueel contact, tot betasten en oneerbare voorstellen. Dit speelden in de periode van 2001 tot 2016. De politie heeft dertig getuigen gehoord over de zaak. 

In het SBS-programma Undercover in Nederland werd aandacht besteed aan de praktijken van de man. In de opnames was te zien hoe de man een vrouw voorstelt om seks met haar te hebben in ruil voor geld. Toen de misstanden aan het licht kwamen, heeft de deurwaarder ontslag genomen. 

De politie staat open voor mensen die meer informatie hebben over de zaak. Via deurwaarder-limburg@politie.nl roepen ze mensen op om contact op te nemen. 

 

 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →