Derbygekte: play-off kraker MVV-Roda nu al uitverkocht

Print
Derbygekte: play-off kraker MVV-Roda nu al uitverkocht

Volle bak in Maastricht bij play-off kraker MVV-Rod. Afbeelding: De Limburger/Ermindo Armino

De eerste play-off kraker tussen MVV en Roda is volledig uitverkocht. Alle 8800 beschikbare plaatsen in stadion De Geusselt zijn inmiddels aan de man gebracht. De derby in Maastricht begint donderdag om 19.45 uur.

Alle online-kaarten waren binnen een paar uur uitverkocht, geeft MVV-directeur Paul Penders aan. "We hebben in de nacht van zondag op maandag doorgewerkt aan de ticketing. Inmiddels zijn we twaalf uur verder en zijn alle kaartjes verkocht. De Geusselt is uitverkocht voor het thuisduel tegen Roda JC. Dat was onze eerste prioriteit." 

Ook het uitvak voor de Roda JC-fans zal met 550 supporters tot de laatste plaats bezet zijn.

MVV laat weten dat er nog een zeer kleine kans is dat kaarten vrijkomen. "Alleen in een geval dat iemand op vakantie is, of echt niet kan. Ik denk niet dat er veel fans zijn die niet bij die wedstrijd willen zijn", zegt woordvoerder Stijn Vullings.

Risicowedstrijd
Ook de kaartverkoop voor de return in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade loopt storm. Roda-supporters met een seizoenkaart hebben zondagmiddag (14.30 uur) gratis entree. Dat zijn er rond de 7000.

De rest van de kaarten kunnen alleen worden gekocht door supporters met een clubcard, omdat er sprake is van een risicowedstrijd.

De winnaar van het tweeluik tussen MVV en Roda promoveert naar de eredivisie.