Foto's online van vermiste kinderen Manchester na explosie

Print
Foto's online van vermiste kinderen Manchester na explosie

Afbeelding: ANP

Ouders en vrienden van kinderen die vermist zijn na de explosie in de Manchester Arena posten massaal foto's van kinderen op social media. Onder meer met hashtag #manchestermissing roepen zij mensen op uit te kijken naar hun kinderen.

Bij het concert van Ariana Grande waren veel kinderen aanwezig. Sommige ouders stonden te wachten bij de Manchester Arena op hun kinderen.

Verwondingen
Bij de vermisten is ook de 15-jarige Olivia. Haar vriend Adam is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, maar van het meisje ontbreekt ieder spoor. "We hebben alle denkbare ziekenhuizen gebeld, we hebben oproepen geplaatst op alle sociale media en toch horen we niets", zeggen de wanhopige ouders volgens RTL Nieuws.

Haar vader zoekt inmiddels in Manchester naar zijn dochter. "Het enige waar ik op hoop, is dat ze straks door de voordeur naar binnen stapt", laat haar moeder weten. 

Bezorgde ouders
De ouders van Olivia zijn niet de enigen. Online wordt massaal gezocht naar kinderen en bekenden. De politie heeft ook een speciaal telefoonnummer opengesteld waar bezorgde ouders naar toe kunnen bellen om informatie te krijgen over hun vermiste kinderen.

Lees ook: 19 doden bij explosie in Manchester, politie gaat uit van terreur

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →