Nieuwe ontwikkelingen in onderzoek moordzaak Nicky Verstappen

Print
Nieuwe ontwikkelingen in onderzoek moordzaak Nicky Verstappen

Afbeelding: DL

Er lijken nieuwe aanknopingspunten te zijn in het onderzoek naar de dood van Nicky Verstappen uit Heibloem. Politie en justitie hebben voor dinsdag om 12:30 uur een persconferentie uitgeroepen om nieuwe ontwikkelingen in de zaak wereldkundig te maken.

Tot het moment van de persconferentie willen ze nog niets kwijt over hetgeen er gezegd gaat worden. De persconferentie is hier live te volgen via De Limburger.

Aanknopingspunten
In 2012 startte een zogeheten ‘cold-caseteam’ een nieuw onderzoek naar de geruchtmakende zaak. Mensen die nooit eerder aan de zaak hebben gewerkt, bekeken het dossier in de hoop nieuwe aanknopingspunten te vinden.

Het ligt voor de hand dat dinsdag de resultaten van het cold-caseteam worden gepresenteerd. De persconferentie is live te volgen via deze website.  

Lichaam gevonden
De toen 11-jarige Nicky Verstappen verdween in 1998 tijdens een jeugdkamp met dorpsgenootjes op de Brunssummerheide. Zijn lichaam werd na een dag zoeken op ruim een kilometer van het kamp ontdekt. De dader is tot op de dag van vandaag nooit gevonden. 

Hoe zat het ook alweer?
Bekijk hier het dossier Nicky Verstappen inclusief tijdlijn.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →