Ariana Grande: 'ik ben gebroken', muziekwereld geschokt

Print
Ariana Grande: 'ik ben gebroken', muziekwereld geschokt

Afbeelding: EPA

Ariana Grande heeft dinsdag met afschuw gereageerd op de explosie bij haar concert in de Manchester Arena. "Gebroken. Vanuit het diepste van mijn hart. Ik heb er geen woorden voor."

Haar management reageerde ook. "Vannacht zijn onze harten gebroken. Woorden kunnen niet uitdrukken hoe erg we het vinden voor de slachtoffers en hun families die het slachtoffer zijn geworden van deze zinloze aanval."


Gevaar
"We rouwen om de kinderen en andere slachtoffers die om het leven zijn gekomen door deze laffe daad." Het management van Grande bedankte ook hulpdiensten. "We zijn dankbaar voor de onbaatzuchtige inzet van de hulpdiensten van Manchester die met gevaar voor eigen leven hulp boden aan de slachtoffers."

Tranen
Ook andere artiesten reageren geschokt op het nieuws. Katy Perry schreef: "Ik bid voor iedereen bij Ariana Grandes show". Demi Lovato stuurde via Twitter een bericht. "In tranen als ik denk aan de onschuldige concertgangers die hun leven hebben verloren. Ik bid voor iedereen en alle #arianators."
 

Presentator Ryan Seacrest: "Verslagen door het nieuws dat uit de UK komt. Mijn gedachten zijn bij de fans en families bij Ariana's show in Manchester. Vreselijk." Cher schreef "Mijn gebeden gaan naar de mensen in Manchester. Ik heb daar speciale tijden beleefd in mijn jeugd en verder."


Tragedie
Ook de bandleden van Duran Duran deelden hun medeleven. "We denken aan al onze vrienden en fans in Manchester." Dwayne 'The Rock' Johnson twitterde: "Onze gebeden en sterkte voor de slachtoffers en de families die betrokken zijn bij de tragedie in Manchester. Blijf sterk."

Afgelopen nacht reageerden tientallen andere artiesten op het nieuws.