Ook Sef Vergoossen weg bij Roda JC

© Rob Oostwegel

In navolging van trainer Yannis Anastasiou is ook adviseur Sef Vergoossen vertrokken bij Roda JC. De voormalige oefenmeester had zijn lot verbonden aan dat van de Griekse coach.

Roel Wiche

Vergoossen was dinsdagochtend wel nog betrokken bij technisch overleg op het Parkstad Limburg Stadion. Dat deed hij op uitdrukkelijk verzoek van Huub Stevens, die per direct aan de technische staf is toegevoegd.Lees ook: Huub Stevens vervangt Anastasiou bij RodaDubbel werkDaarna legde Vergoossen zijn functie als adviseur neer. "Ik heb vanaf het eerste moment gezegd dat ik loyaal aan Yannis ben. Dat betekent niet dat ik nu problemen met Roda heb. De club meent zijn verantwoordelijkheid te moeten nemen, dat is hun keuze. En nu Huub aan de staf is toegevoegd, zou het belachelijk zijn als ik ook nog erbij betrokken zou blijven. Dan doen we dubbel werk."

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal