Kraker Roda-MVV schadepost voor ondernemers

Print
Kraker Roda-MVV schadepost voor ondernemers

Afbeelding: DL

Een aantal ondernemers van het Leisure Dome bij het Rodastadion sluit zondag uit voorzorg tot in de avonduren de deuren in verband met de risicowedstrijd Roda JC-MVV.

De ondernemers vrezen dat de omgeving van het stadion slecht bereikbaar is. Ook de veiligheid van de bezoekers aan de diverse attracties en restaurants speelt een rol.

Vue
Onder meer megabioscoop Vue draait pas vanaf 18.45 uur films. Ook andere zaken hebben hun openingstijden aangepast. De restaurants Happy Italy en Parkstad Plaza zijn wel gewoon geopend. Ook Burger King ziet geen aanleiding om de knip op de deur te doen.

Schadepost
Voor de grote winkelketens bij het stadion betekent de derby een fikse schadepost. Zaken als Albert Heijn en Decathlon, die zondag normaal gesproken open zijn, zullen nu noodgedwongen dicht moeten in verband met de veiligheid.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →