Klein drama voor Timor Steffens: danser schreeuwt het uit van pijn

Print
Klein drama voor Timor Steffens: danser schreeuwt het uit van pijn

Afbeelding: ANP Kippa

Danser Timor Steffens (29) is op de set van de Nederlandse bioscoopfilm Shake It Off geblesseerd geraakt aan zijn achillespees. Tijdens opnames voor Rotterdam CS zagen omstanders hoe de Roermondenaar na een dans naar zijn been greep. De opnames werden direct stilgelegd.

Steffens, begeleid door een groepje in het zwart geklede dansers, reageerde emotioneel na de blessure. De ernst werd snel duidelijk toen hij liet weten dat het geen grap is. "Het is helemaal klaar. Het is mijn achillespees. Nee!"

Blessure
"Alles is voor niets geweest! Ik ben niet relaxed, ik heb alles voor niets gedaan", riep hij, waarna hij de capuchon van zijn trui over zijn hoofd trok. De crew werd opgeroepen ijs en theedoeken te regelen om de achillespees te koelen.

Shake It Off is de eerste film waarin Steffens, die samenwerkte met wereldsterren als Madonna en Chris Brown, een rol heeft. Zijn tegenspeelster is Robin Martens. Ook Pip Pellens, Juvat Westendorp, Britt Scholte en rapper Bizzey hebben een rol. 

Film
Shake It Off vertelt over een jonge vrouw (Martens) uit een klein dorp die ervan droomt aangenomen te worden op de internationale dansacademie in Rotterdam.

De film zou dit najaar op het witte doek te zien zijn. Onbekend is of de blessure van Steffens de release vertraagt.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →