Zittesje Revuu op witte doek Foroxity

Print
Zittesje Revuu op witte doek Foroxity

Afbeelding: Ermindo Armino

De Zittesje Revuu ‘Oppe Tied’ die afgelopen november volle zalen trok in de Sittardse schouwburg wordt eenmalig vertoond op het witte doek van bioscoop Foroxity.

Wie de voorstelling heeft gemist of nog eens wil terugzien, kan zo op zondag 11 juni om 11.00 uur terecht in de bioscoop.

Visitekaartje
Het is voor het eerst dat de driejaarlijkse revue zo is terug te kijken. Volgens woordvoerder Joska Muijtjens werd in het verleden de voorstelling wel vastgelegd door lokale omroepen, maar was de kwaliteit daarvan niet hoogwaardig. Een goede registratie van de Zittesje Revuu vormt volgens hem ook een bruikbaar visitekaartje voor toekomstige producties. Daarom is Welzen Studios benaderd om de voorstelling met meerdere camera’s professioneel vast te leggen.

Zuyderland-ziekenhuis
Na de eenmalige vertoning in Foroxity wordt de video mogelijk ook beschikbaar gesteld aan het Zuyderland-ziekenhuis en verzorgingshuizen.

Volgens Muijtjens is niet alleen de voorstelling zelf geregistreerd, maar biedt de film ook een kijkje achter de schermen van de productie. Ook de ontlading van spelers en crew na afloop van de voorstelling is vastgelegd.

Alle medewerkers aan ‘Oppe Tied’ en sponsors krijgen de film als eerste te zien tijdens een besloten voorstelling op donderdag 1 juni.

Voor de publieke vertoning op 11 juni zijn kaarten te koop voor 7 euro.

Kijk voor meer info over de Zittesje Revuu: http://www.oppetied.nl/

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →