Dit zijn de mooiste vrouwen van Limburg

Print
Dit zijn de mooiste vrouwen van Limburg

Afbeelding: Istock

Chantal Janzen is de mooiste vrouw van Limburg. Dat is de conclusie van het populaire mannenblad FHM dat jaarlijks een top 500 samenstelt.

Van de Limburgse vrouwen in de lijst kreeg de presentatrice uit Tegelen de meeste stemmen. De Limburgse die de lijst al eens aanvoerde, is dit jaar terug te vinden op plek 37. 

 

Check die trui ?? Heel raar woord eigenlijk. Trui. #trui

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op


Ze blijft daar Kelly Weekers (141) ruimschoots mee voor. De Weertse is naast Maud Welzen (339) een van de drie Limburgse dames in de lijst. 

Limburgs linkje
Overigens is er één vrouw met een Limburgse link die nog hoger in de lijst te vinden is. Joëlle Witschge, (ex)vriendin van Nederlands bekendste danser Timor Steffens is terug te vinden op plek 6 in de FHM top 500. De twee kregen eind 2016 een relatie met elkaar, maar volgens de laatste berichten lijkt hun relatie sinds kort te zijn gestrand. 
 


Ex
Ook Wendy Dubbeld vinden we in de lijst terug. De ex van Camiel Eurlings staat één plekje boven Kelly Weekers op nummer 140. Angela Schijf die nu al heel wat jaren in Flikken Maastricht schittert staat in de toplijst op plek 329. 

 

Playing #mermaid #mauritius photo: #matthaeuscontopidis

Een bericht gedeeld door Wendy Dubbeld (@wendy_dubbeld) op


Max
Max Verstappen werd in het verleden aan de ene na de andere schone gelinkt. Een van die dames heet Roos van der Aa. Of het ooit tussen een relatie is gekomen tussen de twee, is onduidelijk. Maar met de smaak van onze Max is in ieder geval weinig mis. Roos staat op plek 496 in de top-500

 

Vandaag vind je mij aan het zwembad?????? #elizawashere #rhodos #stylemyday

Een bericht gedeeld door Roos van der Aa (@roosvanderaa) op