Win de allerlaatste tickets voor Pinkpop!

Print
Win de allerlaatste tickets voor Pinkpop!

Afbeelding: De Limburger

Wat dacht je van een feestje met onder andere Martin Garrix, Kensington, Chef'Special en Justin Bieber op de affiche? Klinkt goed toch?

Dan hebben we goed nieuws voor je. Wij hebben namelijk de allerlaatste kaartjes voor de Pinkpop-zaterdag. En jij kunt ze winnen! 

LET OP: DE ACTIE LOOPT TOT 29 MEI 2017

Hoe maak je kans op de kaarten?
Stuur gratis via WhatsApp de tekst 'FESTIVAL AAN' naar 0651671811 en je bent automatisch aangemeld voor onze gratis festivalservice. Je ontvangt  dan maximaal 3x per dag het belangrijkste, grappigste of meest opvallendste festivalnieuws via WhatsApp. Je maakt ook automatisch kans op de kaarten.Hoeveel kaarten geven we weg?
We verloten 5x2 tickets voor de Pinkpop-zaterdag onder de personen die zich vóór 29 mei 2017 hebben aangemeld voor onze festivalservice.

Hoe bepalen wij de winnaars?
Iedereen die zich vóór 29 mei 2017 heeft aangemeld via WhatsApp maakt kans. Via een automatisch lotingssysteem worden de vijf winnaars bepaald. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht via het 06-nummer waarmee ze zich hebben aangemeld. Tevens zullen we de winnaars bekend maken op de Facebookpagina van De Limburger

Hoe kan ik mij afmelden voor de WhatsApp service
Mocht je geen WhatsApp-berichten meer willen ontvangen, dan kun je je afmelden door de tekst 'FESTIVAL UIT' te sturen naar 0651671811. Je wordt dan automatisch afgemeld voor onze gratis service. Let op: we bepalen maandag 29 mei 2017 de winnaars. Tot die tijd moet je aangemeld blijven om kans te maken op de kaarten. 

Is deze actie helemaal gratis?
Jazeker! We zouden het wel leuk vinden als de winnaar een foto stuurt vanaf het Pinkpop-terrein.

Veel succes!

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen