Kranten kleuren roze voor onze Tom Dumoulin

© Compilatie De Limburger

© De Limburger

© Telegraaf

© AD

© Trouw

© Volkskrant

© NRC

© Metro

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

De kranten van maandag kleuren roze en op de voorpagina's prijkt de foto van maar een man: Tom Dumoulin, de derde Nederlander die ooit een grote ronde op zijn naam schreef.

Redactie

Om te beginnen natuurlijk met onze eigen voorpagina. Die werd vandaag speciaal voorzien van een roze omslag.

Telegraaf'Jan Janssen en Joop Zoetemelk hebben eindelijk een opvolger', schrijft De Telegraaf bij zijn foto, met als kop: 'Tom flikt het!'

ADHet AD heeft net als De Telegraaf de sportpagina's in het roze gedrukt. ,,Geboorte van een sporticoon'', staat als titel bij een van de vele artikelen over Dumoulins optreden en op de voorpagina prijkt zijn naam naast die van Jan en Joop.

Trouw'Als eerste Nederlander won Tom Dumoulin de Ronde van Italië. En hoe', schrijft Trouw. 'In één adem met Janssen en Zoetemelk', stelt de krant.

Volkskrant'Als een buffel naar eeuwige wielerroem', opent de Volkskrant, die de 26-jarige Dumoulin een ongepolijste diamant noemt. 'Al zal een overwinning in de Tour de France nog wel even op zich laten wachten.'

NRCDe NRC kopt met 'En hij kan nog jaren mee'.MetroOok de gratis krant Metro pakt groots uit. MAESTRO valt er in hoofdletters te lezen op de voorpagina.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee