Verwarde man beroofd van zijn gitaar in Venlo

Print
Verwarde man beroofd van zijn gitaar in Venlo

Afbeelding: Facebook Nikki Heunen

Venlo - In het centrum van Venlo is zaterdag een man die herstellende is van zwaar hersenletsel beroofd van zijn gitaar.

Dit schrijft Nikki Heunen, de dochter van de man, op het Facebook-pagina. 

Verward
Haar vader liep een paar weken geleden zwaar hersenletsel op bij een ongeluk. Hij verblijft in het ziekenhuis om te herstellen. Het gaat al langzaam beter met hem, maar "hij heeft momenten dat hij verward is en het niet helder in zijn hoofd." Zaterdag mocht hij het ziekenhuis even verlaten en ging hij op pad met zijn gitaar. 

Verkopen
Op een bankje bij de C&A in Venlo werd hij aangesproken door een man, schrift Heunen in het verhaal. De man had een fiets bij zich en vertelde de vader van Nikki dat hij de gitaar voor een goede prijs kon verkopen. Vervolgens heeft hij de gitaar meegenomen, maar daarna is hij spoorloos verdwenen. 

Met haar oproep op Facebook hoopt Nikki dat iemand de man heeft gezien en de gitaar weer terugkomt bij haar vader. Want deze "is in het revalidatie proces erg belangrijk voor mijn vader en hij is er erg aan gehecht."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →