Verwarde man beroofd van zijn gitaar in Venlo

© Facebook Nikki Heunen

In het centrum van Venlo is zaterdag een man die herstellende is van zwaar hersenletsel beroofd van zijn gitaar.

Redactie

Dit schrijft Nikki Heunen, de dochter van de man, op het Facebook-pagina.

VerwardHaar vader liep een paar weken geleden zwaar hersenletsel op bij een ongeluk. Hij verblijft in het ziekenhuis om te herstellen. Het gaat al langzaam beter met hem, maar "hij heeft momenten dat hij verward is en het niet helder in zijn hoofd." Zaterdag mocht hij het ziekenhuis even verlaten en ging hij op pad met zijn gitaar.

VerkopenOp een bankje bij de C&A in Venlo werd hij aangesproken door een man, schrift Heunen in het verhaal. De man had een fiets bij zich en vertelde de vader van Nikki dat hij de gitaar voor een goede prijs kon verkopen. Vervolgens heeft hij de gitaar meegenomen, maar daarna is hij spoorloos verdwenen.

Met haar oproep op Facebook hoopt Nikki dat iemand de man heeft gezien en de gitaar weer terugkomt bij haar vader. Want deze "is in het revalidatie proces erg belangrijk voor mijn vader en hij is er erg aan gehecht."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee