Geen treinen tussen Venlo en Eindhoven na botsing vrachtwagen en trein

© Twitter @TVEllef

© Laurens Eggen

thumbnail:
thumbnail:

In Sevenum zijn dinsdagochtend een goederentrein en vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen.

Redactie

De vrachtwagen vloog na het ongeluk in brand. De brandweer rukte massaal uit.

SpoorHet ongeval gebeurde rond 04:45 uur bij een spoorwegovergang bij de Columbusweg in de buurt van Sevenum. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog onduidelijk. De spoorwegovergang is bewaakt met slagbomen en signalen. De truck werd meters meegesleurd en van de overgang afgeduwd. Volgens de brandweer vervoerde de in brand gevlogen vrachtwagen geen gevaarlijke stoffen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De trein raakte licht beschadigd door het ongeluk. De machinist en de vrachtwagenchauffeur zijn beiden ongedeerd, aldus de brandweer.

TreinenAls gevolg van het ongeluk rijden er voorlopig ook geen treinen tussen Venlo en Eindhoven. Het opruimen en onderzoek zal een groot gedeelte van de dag in beslag nemen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee