Limburgse HEMA-filialen gaan op de schop

Verbouwing van de HEMA in Landgraaf

Verbouwing van de HEMA in Landgraaf© Luc Lodder

Wie straks de nieuwe HEMA-filialen in Landgraaf en Hoensbroek binnenloopt, hoeft minder lang te zoeken, zegt een woordvoerster.

Monique Evers

"De winkels worden overzichtelijker ingericht. Zo ligt straks bijvoorbeeld alle damesmode bij elkaar. Net als de badkamer- en de keukenspullen." Ook zal de bezoeker meer geïnspireerd worden. "Zo zie je straks meteen welke sjaal bij welk shirtje past”, aldus de woordvoerster.

Internationaal conceptDit internationale winkelconcept is ontwikkeld voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Omdat het een succes is, wordt de formule nu ook in Luxemburg, België en Nederland uitgerold. De winkels in Landgraaf en Hoensbroek zijn het vierde en vijfde filiaal in Limburg die verbouwd worden. Eerder gingen twee HEMA-vestigingen in Maastricht en eentje in Beek al op de schop.

Andere Limburgse filialen volgen snelIn Limburg worden de komende maanden nog meer winkels verbouwd. Dat zijn de zaken in Meerssen, Heythuysen, Maasbracht, Tegelen, Reuver, Gulpen, Stein en Born. De verbouwing duurt gemiddeld twee tot drie dagen. HEMA Landgraaf gaat op 2 juni weer open, de vestiging in Hoensbroek op 9 juni.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee