Limburgse HEMA-filialen gaan op de schop

Print
Limburgse HEMA-filialen gaan op de schop

Verbouwing van de HEMA in Landgraaf Afbeelding: Luc Lodder

Wie straks de nieuwe HEMA-filialen in Landgraaf en Hoensbroek binnenloopt, hoeft minder lang te zoeken, zegt een woordvoerster.

"De winkels worden overzichtelijker ingericht. Zo ligt straks bijvoorbeeld alle damesmode bij elkaar. Net als de badkamer- en de keukenspullen." Ook zal de bezoeker meer geïnspireerd worden. "Zo zie je straks meteen welke sjaal bij welk shirtje past”, aldus de woordvoerster.

Internationaal concept
Dit internationale winkelconcept is ontwikkeld voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Omdat het een succes is, wordt de formule nu ook in Luxemburg, België en Nederland uitgerold. De winkels in Landgraaf en Hoensbroek zijn het vierde en vijfde filiaal in Limburg die verbouwd worden. Eerder gingen twee HEMA-vestigingen in Maastricht en eentje in Beek al op de schop.

Andere Limburgse filialen volgen snel
In Limburg worden de komende maanden nog meer winkels verbouwd. Dat zijn de zaken in Meerssen, Heythuysen, Maasbracht, Tegelen, Reuver, Gulpen, Stein en Born. De verbouwing duurt gemiddeld twee tot drie dagen. HEMA Landgraaf gaat op 2 juni weer open, de vestiging in Hoensbroek op 9 juni.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →