Jerold Promes verlengt contract bij VVV

© Lé Giesen

Jerold Promes gaat met VVV-Venlo de eredivisie in. De 33-jarige verdediger verlengde dinsdag zijn aflopende contract bij de Limburgse kampioen van de Jupiler League met een jaar.

ANP

"Jerold is een prima speler om mee te nemen naar de eredivisie", zei technisch manager Stan Valckx. "Hij is een ervaren voetballer die zijn sporen heeft verdiend en waarvan je altijd op aan kunt."Promes speelt sinds 2013 in Venlo, nadat hij eerder de shirts van RKC Waalwijk, Sparta Rotterdam en Telstar had gedragen. De ervaren verdediger is een vaste waarde in het elftal van trainer Maurice Steijn, dat dit seizoen als kampioen van de Jupiler League promotie afdwong.VVV versterkte zich al met de Duitse doelman Lars Unnerstall. De club uit Venlo wil aanvaller Tarik Tissoudali graag huren van Le Havre. Tissoudali maakte het afgelopen half jaar als huurling de nodige indruk bij SC Cambuur.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee