Treinverkeer tussen Venlo en Deurne mondjesmaat hervat

Print
Treinverkeer tussen Venlo en Deurne mondjesmaat hervat

Afbeelding: De Limburger

Venlo - Er is weer één treinspoor beschikbaar tussen Venlo en Deurne, waardoor het treinverkeer mondjesmaat hervat wordt.

Door een botsing tussen een goederentrein en een vrachtwagen was er vanaf dinsdagochtend geen treinverkeer mogelijk op het traject. De trein is inmiddels weggesleept en de rotzooi is opgeruimd, zo laat ProRail weten.

Reizigers kunnen tot 20.00 uur dinsdagavond weer reizen op het traject, daarna worden er bussen ingezet. Tussen 20.00 uur en 22.00 uur zullen er goederentreinen gebruik maken van het ene spoor. Daarna wordt het treinverkeer op het traject weer stilgelegd, zodat ProRail de werkzaamheden kan hervatten. 

Lees ook: Herstellen van spoor in Blerick duurt minstens een dag

Vanaf 5.00 uur woensdagochtend zal er weer beperkt treinverkeer mogelijk zijn tussen Venlo en Deuren. Het is nog niet duidelijk wanneer ProRail klaar is met de werkzaamheden en het spoor weer geheel vrijgeeft.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →