Politie pakt Limburger op voor dodelijke schietpartij Rotterdam

© iStock

De politie heeft vorige week een 22-jarige Limburger opgepakt voor een dodelijke schietpartij in Rotterdam eerder deze maand.

Redactie

Op de Dynamostraat werd op 3 mei op klaarlichte dag een 24-jarige man uit Rotterdam neergeschoten. Het slachtoffer werd vervolgens zwaargewond aangetroffen. Hij overleed later in het ziekenhuis.

VenloMeteen na de dodelijk schietpartij werd al een 34-jarige man uit Venlo opgepakt. Zes dagen later volgde een 21-jarige man uit Rotterdam. Vorige week is er dus ook nog een 22-jarige Limburger opgepakt in verband met de schietpartij. Dat is nu pas bekend gemaakt. Alle drie de verdachten zitten nog vast.

De vorige week opgepakt Limburger was al langer in beeld bij de politie. Waar de man verbleef was echter onduidelijk. Toen de politie op 23 mei drie mannen in Groningen oppakte voor een overval op een woning, zat de 22-jarige Limburger daarbij. Hij is daarop meteen overgedragen aan het onderzoeksteam dat bezig is met de dodelijke schietpartij in Rotterdam.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee