Stadionconcert Kerkrade met topartiesten gaat niet door

Print
Stadionconcert Kerkrade met topartiesten gaat niet door

Afbeelding: ANP

Het stadionconcert van 100% NL Speelt Live dat op 24 juni in het Parkstad Limburg Stadion zou plaatsvinden is afgelast.

Het plan om met de concerten stadions in te gaan is te ambitieus gebleken, meldt de radiozender op de eigen website.

Onvoldoende animo
In de regio’s is onvoldoende animo voor het evenement. Daardoor is het niet mogelijk zijn om ‘’de entourage neer te zetten en de kwaliteit te bieden wat van dit concept wordt verwacht’’, zo staat in de verklaring. Organisator Creative Event Company heeft daarom besloten de stekker uit de pilot van het concept te trekken.

Geld terug
100% NL, de naamgevend hoofdsponsor, zegt het heel vervelend te vinden dat de concerten zijn geannuleerd. Wie al een kaartje heeft gekocht via het officiële verkoopkanaal van 100% NL Speelt Live, kan het aankoopbedrag terugkrijgen.

Grote artiesten
Twintig artiesten zouden deze zomer met 100% NL Speelt Live op tournee gaan langs vier voetbalstations in Den Bosch, Heerenveen, Kerkrade en Den Haag, zo werd eerder bekendgemaakt. Tijdens de shows zouden van de twintig artiesten steeds elf acts in actie komen, terwijl zanger Xander de Buisonjé de presentatie op zich zou nemen. Onder meer Nielson, Ruth Jacott, Ali B, Glennis Grace, Jeroen van der Boom en VanVelzen zouden meedoen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →