Kruisherenhotel in Maastricht eerste vijfsterrenhotel van Limburg

Print
Kruisherenhotel in Maastricht eerste vijfsterrenhotel van Limburg

Het Kruisherenhotel in Maastricht. Afbeelding: Oostwegel Collection

Maastricht - Het Kruisherenhotel Maastricht is het eerste vijfsterrenhotel van Limburg.

De Koninklijke Horeca Bond en de stichting Hotelsterren hebben het hotel zojuist officieel de hoogste klasse in de hotelbranche toegekend.

Trots
De systematiek om hotelsterren toe te kennen is recentelijk vernieuwd en gelijkgesteld met Europese normen. Zes weken geleden diende manager Camille Oostwegel junior het verzoek in om zijn hotel -  dat op sites als Booking.com aangeschreven staat met vier sterren - aan een inspectie te onderwerpen. Met snel resultaat: de vijfde ster is nu binnen. Oostwegel is trots. "We bieden al elf en een half jaar een vijfsterrenservice, waarom zouden we die vijf sterren dan niet willen? Laat gewoon zien wie je bent! Het past bij ons bedrijf, ons product, en een stad als Maastricht verdient ook een vijfsterrenhotel."

Morgen krijgt het Kruisherenhotel de jury van de Dutch Hotel Award op bezoek; het Maastrichtse managementteam staat in de finale voor deze landelijke prijs.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →