Primeur voor Pinkpop: beste cocktail van Nederland te koop

Print
Primeur voor Pinkpop: beste cocktail van Nederland te koop

Afbeelding: iStock

Je kunt dit jaar op Pinkpop de beste (alcoholvrije)cocktail van Nederland gaan proeven.

Topkok Pierre Wind lanceert zaterdag de verkoop van 'The Madonna (like a virGIN)', een alcoholvrije versie van gin-tonic. "De zelfgemaakte botanische siroop in combinatie met een fruitpuree van Bergamot, rozenwater, een vleugje Earl Grey thee en een echt mooie tonic maken de Madonna onweerstaanbaar lekker, echt kikkûh’, aldus Hagenees Pierre Wind.

Winnaar
Het drankje is bedacht door Mark Jedrzejewski, bartender van De Smaak Ambassade in Amsterdam. Hij wist met deze cocktail de eerste editie van Happy Drinks The Battle te winnen. Jedrzejewski mag zich nu een jaar lang Happy Drinks Masterschaker noemen.

Happy Drinks Café
Volgens Misset Horeca is The Madonna op Pinkpop voor het eerst in Nederland te proeven. Je kunt het drankje kopen in het Happy Drinks café aan de Kalm-aan-laan. Pas na Pinkpop kunnen horecabedrijven de winnende cocktail gaan verkopen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen