Twee aanhoudingen vanwege moordzaak Maastricht

Print
Twee aanhoudingen vanwege moordzaak Maastricht

Het lichaam werd op 30 mei gevonden. Afbeelding: De Limburger/Harry Heuts

De politie heeft twee personen opgepakt in verband met de moordzaak op de bewoner van een appartement op de vijfde verdieping van de ANWB-flat in Maastricht.

Daar werd woensdagmiddag het lichaam van een man gevonden. Dat gebeurde nadat er een melding was binnengekomen dat er al enkele dagen geen contact meer met hem was geweest.

Den Haag
Het gaat bij de aanhoudingen om een 21-jarige man en 28-jarige vrouw. Het tweetal werd woensdag al opgepakt aan de Barneveldstraat in Den Haag en is overgebracht naar Limburg. Ze blijven nog minimaal twee weken vast zitten. 

Drie andere personen die in de woning verbleven werden ook opgepakt. Het ging om twee vrouwen (47 en 35) en een man (39) zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het drietal werd vrijdag na verhoor weer vrijgelaten. 

Sectie
Woensdagmiddag werd bij het Nederlands Forensisch Instituut in Den Haag sectie op het lichaam van het slachtoffer verricht. De resultaten daarvan zijn nog niet bekend.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →